Iohannis a demis-o pe Kovesi, un lucru intelept.

Iohannis a luat decizia corecta revocand-o din functie pe Kovesi. Cu toate ca sunt contra pesedistilor si demersurilor lor flagrante de a se sustrage legii, nu pot sa nu ridic un semn de intrebare insubordonarii Presedintelui Romaniei fata de hotararile Curtii, care, ca si el insusi, este aparatoarea Constitutiei, iar o dezicere de autoritatea acestui for ar fi rezultat intr-o criza constitutionala fara precedent.

Presedintele a jucat foarte bine mana asta pentru ca adversarii lui au incercat sa-l discrediteze bizuindu-se pe o decizie contrara a ceea ce a hotarat CCR, ferm convinsi ca Iohannis va respecta directia cea mai avantajoasa pentru functia pe care o detine, acea care ii ocroteste puterea, mai exact, nesocotirea CCR.  Desi nu le-a oferit alegatorilor acel raspuns normal si firesc fata de obraznicia lui Dragnea si companiei de hoti pe care o are in proprietate, Iohannis si-a mentinut o pozitie sigura si favorabila pentru o ulterioara alegere deoarece simpatizantii lui sunt constienti ca optiunile lor sunt limitate, iar luarea distantei fata de presedinte ar fi zadarnica in conditiile in care nu prea mai exista om politic cu coloana vertebrala in tara asta.

PSD e subred, insa nu-i putem neglija fortele care, desi valguite si intepenite, pot face ravagii. Daca uriasul se clatina, inevitabil va cadea. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: